Anonymous (2011) Trailer

Als ik zeg ‘Roland Emmerich’, dan zeg ik er gelijk achteraan ‘rampenfilms’! Eigenlijk al sinds ik bekend ben met het werk van de Duitse regisseur, heeft Emmerich alleen nog maar rampenfilms gemaakt. Independence Day, The Day After Tomorrow, 2012, etc. Naar mijn mening (en deze zullen velen niet met mij delen) zijn het altijd wel stoere avonturenfilms. Veel spektakel, goede special effects, en spannend van ’t begin tot het eind! Maar plots kiest de Duitser een andere richting. Wel wat actie, maar meer drama. Een film over het werk van de beroemdste schrijver allertijdens Shakespeare. Tenminste, er bestaan in deze film twijfels of Shakespeare überhaupt alles heeft geschreven waarvan wij denken dat hij het geschreven heeft. Ik noem bijvoorbeeld Romeo & Julia, of Hamlet… Hmmm, ben benieuwd of deze richting wel geschikt is voor Emmerich. Ben benieuwd. De trailer oogt in ieder geval wel… tja… ehm… Ben benieuwd. >>  

{youtube width=”430″ height=”350″}uBmnkk0QW3Q]

Geef een reactie