Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Huizen 8 (09-04-2011)

Deze zaterdag is het dan zover. Dan kunnen we officieus kampioen worden!! Dat is dus nog niet officieel…. hoe dat nou zit… geen idee. Maar stel we pakken de drie punten, gaan we evengoed feesten! Hard feesten. Maar voordat we nu al onze beste schoenen gaan oppoetsen, je favoriete bierpull uit de kast trekt, je vrouw al informeert dat je op de bank gaat slapen etc… moeten we nog tegen Huizen 8. En laat dat nou de virtuele nummer 2 van de competitie zijn.  We zijn er nog lang niet. >>

Huizen 8 in de return op onze velden. Buienradar voorspelt mooi weer en Huizen 8 is altijd over mooi weer te spreken. Blijkbaar ook mooi weer voetballers. En geloof mij maar. Zij gaan ook mooi weer voetballen. We hebben misschien op hun velden Huizen met 0-3 verslagen. Het had ook gerust 4-3 voor Huizen kunnen zijn. Na KVVA hebben zij de meest lage gemiddelde leeftijd en dat zul je weten ook. Conditioneel en vlug spelen. Dat is tenminste wat ik mij nog herinner.

Hoedanook… ik zie het al helemaal voor me. Wij al met onze hoofd in de kroeg aan het wandelen. En Huizen neemt de punten mee naar huis. Wat een shitweekend zal dat wel niet zijn!!! Dat lijkt Huizen alleen al geweldig. Dus zorg er maar voor dat wij ze niet gaan onderschatten en scherp zijn zaterdag!

De opstelling is eigenlijk normaler dan normaal alleen zijn er wel wat verrassingen. Stiekem zet ik de opstelling er niet op. Dat krijgen we zaterdag te horen… maar iedereen wordt verwacht aanwezig te zijn! Stel je het eens voor dat je zomaar mag beginnen!!! KNALLEN!!!

En nu nog even een offtopic melding. Na Huizen 8 is er officieel nog maar 1 wedstrijd gepland door de KNVB. 1 wedstrijd maar!!! Japio begon al te verkondigen dat het superzonde is dat we nu de mooiste maanden van het jaar krijgen en zo weinig gaan voetballen. Daarom is er het idee om (naast onze Eemdijk toernooi) ook aan het VVZA toernooi mee te doen. Deze is op Hemelvaartsdag. Dus check je agenda en houdt deze dag vrij!!!

Geef een antwoord