Voorbeschouwing Eemdijk 8 – VIOD 3 (05-02-2011)

Waar het vorige keer afgelast werd door bevroren velden, zullen ze deze zaterdag vast wel te nat zijn om te voetballen. Het lijkt erop dat een klein staartje van de tyfoon in Australie de Eemdijkse luchten aantikt. Veel regen voorspelt en nog veel meer wind. Evengoed blijf uit die kroeg, want het kan zomaar doorgaan. En de heren uit Tienhoven zullen vast niet voor niets langskomen. >>
Het derde team van VIOD uit Tienhoven wat naast Achtienhoven en vast nog wel een ander Getalhoven krijgen we op bezoek. Ons eerste wedstrijd dit seizoen was tegen deze mannen. Op een veld waaruit leek dat de koeien net weggejaagd waren, tussen de paardenbloemen. En met een bal die vreemd genoeg niet op een voetbal leek. Aparte wedstrijd, maar we hebben daar uiteindelijk de buit meegenomen met een vriendelijke 0-5.

In de tussentijd van toen tot nu hebben zij net zoveel punten verzameld als SVM 5. Die wij ook kennen van 2 weken geleden. Het zijn maar 10 punten totaal weliswaar, maar laten we alsjeblieft niet onderschatterig gaan doen. Als wij een lakse houding hanteren en VIOD tot op het bot gemotiveerd is, zullen wij het gezellig zwaar hebben.

Ik zeg dit maar even. Ik ben namelijk altijd voor een spreuk a la “Never change a winning team”. Maar toch is de opstelling als hieronderstaand ontstaan. Misschien dit doen als we al een ruime marge voorstaan?

Wedstrijd is thuis om 12:30.

Aanvang is een uurtje eerder: 11:30

Geef een reactie