Super Bowl XLV – 07-02-2011

Aanstaande zondagnacht is het weer zover. In Amerika speelt dan de 45e editie van de Super Bowl zich af in het oh zo prachtige Dallas. Een American Football wedstrijd waar miljoenen Amerikanen voor aan de buis gekluisterd zitten. Na het WK voetbal misschien wel het grootste sportevenement van de wereld. Helaas is het sinds enkele jaren niet meer te zien op de Nederlandse tv, maar Ziggo of UPC heeft nog wel bepaalde paketten waar ESPN op te ontvangen is. Tevens wordt het ook uitgezonden op de BBC en de Duitse ARD. Dit jaar strijden de Pittsburg Steelers tegen de Green Bay Packers om die felbegeerde Vince Lombardi Trophy. >>
 
Zondag-op-maandagnacht om 0:00 uur, Nederlandse tijd, start het evenement. Aangezien hier in Nederland weinig animo is (vergeleken met de VS) voor dit evenement, probeert Potjekak het nog wel even aan het licht te brengen.

Hier enkele highlights van het afgelopen seizoen, hoe de Steelers en Packers tot deze play-offs zijn gekomen.

Pittsburgh Steelers:
{youtube width=”430″ height=”350″}u6qS5eWDZno]

Green Bay Packers:
{youtube width=”430″ height=”350″}xYA1NTrZEdw]

Geef een reactie