Potjekak op de ski’s – Update 30-12-2010

Potjekak op de ski's - Update 30-12-2010

Zo, de laatste keer dit jaar een berichtje van mij, WB. Na een paar lesjes ski ik als een gek van de berg, en zijn mijn beenspieren groter dan die van Ireen Wüst (ja, die heeft me een stel poten!). Elke dag lijkt het wel kerst in Oostenrijk. Veel sneeuw op de pistes, maar weinig uit de lucht. Gisteravond toevallig een paar vlokjes mogen spotten, maar er valt meer in Nederland. Zo heb ik gehoord. >> Morgen is de laatste dag om nog even te skiën hiero in het witte Oostenrijk. Na het skiën gaat Potjekak de Sylvesterparty maar eens spotten hier in de buurt en een paar glühwein en Silverschnapps naar binnen slaan, onder het genot van Après Ski muziek en schönes Mädchen…. mit kinder…

Ach, zo moet je alles eens een keer meegemaakt hebben in het leven. Een tripje Amerika in de zomer, een skitripje in de winter. Als getrouwd man met een zwangere vrouw valt er niet veel meer te 'spotten', dus moet ik het er maar van nemen tot die kleine mijn vrije tijd opslokt.

Als "volleerd" skiër zeg ik dat we dit een keer als teamuitje moeten doen. Zij het niet in Landgraaf of Zoetermeer, dan wel in Winterberg. De sfeer is alijd gezellig om 16:00 uur als de sleep- en stoeltjesliften stoppen en de Après Ski tenten overladen zijn.

Bij deze wens ik iedereen een zeer goed uiteinde van dit prachtige en enerverende jaar, en wens ik iedereen het beste toe voor 2011. Dat Eemdijk 8 maar K-oen mag worden en Potjekak er nog een jaar bij op mag tellen.

Viele Grüssen,

WB

Geef een reactie