Voorbeschouwing PSV – S.V. Spakenburg (10-11-2010)

PSV - S.V. Spakenburg (10-11-2010)

Vanavond is het dan zover. Om 18:45 uur zal de fluit klinken ter aanvang van de voetbalwedstrijd PSV – S.V. Spakenburg. PSV doet het in de competitie erg goed, waar de blauwen van Spakenburg afgelopen 2 wedstrijden punten heeft laten liggen tegen Capelle en afgelopen zaterdag in 'de derby der derbies' tegen IJsselmeervogels. Helaas, helaas, maar weer over tot de orde van de dag! Vanavond mag de Spakenburgse formatie (zonder Spakenburgers) van trainer André Paus aantreden tegen de Eindhovenaren, in het Philips stadion. De wedstrijd vangt aan om 18:45 uur en de meer dan 20 bussen met Spakenburg supporters vertrekken rond 15:15 uur vanaf sportpark De Westmaat. Potjekak is er bij en zal morgen verslag uitbrengen van deze vierde ronde van de KNVB beker. Image

Geef een reactie