Rare Exports: A Christmas Tale (2010) Trailer

Rare Exports: A Christmas Tale (2010) Trailer

Halloween is net voorbij, Sinterklaas is nog niet eens in het land, maar we praten al wel over de kerst. Tenminste, in filmland. Zo eind december kunnen we weer kerstfilms in de bioscopen verwachten. Een daar van is een horror-komedie-fantasie, genaamd Rare Exports: A Christmas Tale. Deze film gaat over een aantal Amerikanen die een ontdekking doen in de sneeuwbergen. De schuilplaats van de kerstman wordt gevonden. Tenminste, de kwaadaardige lokale variant van deze vetzak in het Scandinavische dorpje. De volgende dag worden plots alle kids vermist. Waarschijnlijk brengt deze Zweeds/Engelse film niet echt een Home Alone-kerstgevoel boven in deze donkere dagen, maar deze Zweedse film belooft wat. Check de trailer. >> {flvremote}http://media2.firstshowing.net/firstshowing/RareExports-officialUStrailer.mp4{/flvremote}

Geef een reactie