Oh Oh Cherso Infographic Aflevering 9 en 10

Oh Oh Cherso Infographic Aflevering 9 en 10

Na de aflevering van gisteravond vroeg ik mij af of hier nog een eind aan zou komen. Oh Oh Cherso. De eerste paar afleveringen trok dit bijna 1,5 miljoen kijkers. In de loop van de weken werd het wel ietwat minder, maar toch bleven er nog ruim een miljoen mensen voor de buis kijken naar een groepje Hagenezen. Gisteravond was de laatste aflevering van Oh Oh Cherso, met volgende week nog een reünie en waarschijnlijk over een paar maanden weer in de sneeuw. Carice van Houten zei het al goed in Zwartboek "Houdt het dan nooit op?!". Nee, dit concept gaat geheel uitgemolken worden… En stiekem vind ik het nog wel grappig ook! Matsoe Matsoe die wakker wordt met zijn 'leuning' nog uit zijn broek, Sterretje die een hobby heeft gemaakt van mensen in het zwembad gooien, Sniper die een droplul en een pussy eersteklas blijft, Little Princess die dik, vet en lelijk blijft, Jokertje die dankzij zijn IQ en zijn strakke haartjes een radiopersonage heeft gekregen bij Radio 538, Barbie die dom, maar lief blijft, Kaboutertje die leuk maar zielig blijft, en Elize… de leukste en normaalste (maar ook niet heel slim). Genoeg stof toch? Check de Infographics van de laatste twee afleveringen. Thanks to de Recensiekoning. >> Oh Oh Cherso Infographic Aflevering 9 en 10

Oh Oh Cherso Infographic Aflevering 9 en 10

Geef een reactie