Hereafter (2010) Trailer

Hereafter (2010) Trailer

Die kerel is al hoogebejaard, maar maakt nog steeds geweldige film. Uiteraard heb ik het over de Dirty Harry van Hollywood, Clint Eastwood. Met toppers als o.a. Gran Torino, Million Dollar Baby en Invictus weet hij menig hart te stelen met zijn regisseurskunsten. Zo zeker die van mij! Zijn nieuwste project, genaamd Hereafter, is een bovennatuurlijke thriller die het verhaal vertelt van drie mensen die op verschillende manieren met de dood te maken krijgen. Matt Damon speelt een van de hoofdrollen. Alledrie proberen ze antwoorden te vinden op dit leven. De trailer laat zien dat het niet een standaard Eastwood productie is, maar aangezien Clint Eastwood aan 't roer staat, twijfel ik niet aan de kwaliteit! Een must see dus! Vanaf 10 oktober in de VS in de bioscopen, dus een paar maandjes later in Nederland. >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=Pvgm0lgZwo8]

Geef een reactie