Eemdijk 8 Tenue en Tas 2010/2011

Eemdijk 8 Tenue en Tas 2010/2011

Ladies and gentlemen, we've got 'em! Na 3 jaar zweten, rollen en knallen in de oude tenues is het tijd voor vernieuwing. In deze 3 jaar hebben we bijna alles meegemaakt met deze pakjes! Zware blessures, prachtige goals, verschrikkelijke nederlagen, fantastische feesten, prachtig weer, zware buien, maar nog nooit "het-woord-dat-we-niet-mogen-zeggen-dit-seizoen"… En daar gaat nu verandering in komen. Want na de verschrikkelijke tijd van het knippen in sokken voor grote-teen-ruimte en het wisselen van shirtjes in verband met de vakantiepensjes werd het hoog tijd voor vernieuwing! Jawel, Potjekak heeft de primeur! Potjekak's veldvoetbalteam Eemdijk 8 heeft nieuwe tenues en nieuwe tassen! Check de foto's! >> Eemdijk 8 Tenue

Eemdijk 8 Tas

Geef een reactie