Hobo With A Shotgun (2011) Trailer

Hobo With A Shotgun (2011) Trailer

Rutger Hauer is back! De trots van Nederland (naast o.a. Paul Verhoeven, Jan de Bont en Famke Janssen) is terug in een bloederige actiefilm, genaamd Hobo With A Shotgun. Een film zonder een zinnig verhaal, maar enkel actie en bloedvergiet. Hij speelt een zwerver die boos is op de maatschappij en neemt het recht in eigen handen… met zijn shotgun! Deze harde actiefilm wordt geregisseerd door Jason Eisener, die ook de bloederige "nonsense" film Treevenge maakte. Deze film oogt ietwat professioneler (Rutger Hauer is da man!), echter lijkt het nog allemaal ietwat te amateuristisch. Ach, het gaat dan ook om de actie en het bloedvergiet. Zelfs de trailer is freaking "bloody"! Check… tenzij je niet houdt van bloed! >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=9nbl78cj5vM]

Geef een reactie