Armin van Buuren – Mirage (2010)

Armin van Buuren - Mirage (2010)

De cd is nog niet in de winkel, echter zwerft het al enkele dagen op het net. Wie zijn wij om jullie dit te onthouden? Precies! Armin van Buuren, de nummer 1 DJ van de wereld, brengt zijn nieuwste cd "Mirage" op 10 september a.s. op de markt. Klinkt niet verkeerd, hoewel sommige nummers wel erg soft zijn en redelijk gericht zijn op het radioleven. Ach, oordeel zelf, want een Armin-CD'tje is altijd goed toch? Gewoon hard aanzetten en bedenk "het is geen feest als de politie niet is geweest". >> Tracklist:
01. Desiderium 207 (feat. Susana)
02. Mirage
03. This Light Between Us (feat. Christian Burns)
04. Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis Bextor)
05. I Don’t Own You
06. Full Focus
07. Take  A Moment (feat. Winter Kills)
08. Feels So Good (feat. Nadia Ali)
09. Virtual Friend (feat. Sophie)
10. Drowning (feat. Laura V)
11. Down To Love (feat. Ana Criado)
12. Coming Home
13. These Silent Hearts (feat. BT)
14. Orbion
15. Minack (vs Ferry Corsten)
16. Youtopia (feat. Adam Young)

Download de cd hier en klik vervolgens op (hoe kan het ook anders) "Download this File"! Is deze te traag, probeer eens een andere link. Oh, voor degenen die geinteresseerd zijn: dit zijn de losse tracks, dus niet één lange mp3!

Geef een reactie