Babyboom op Potjekak – Quinn Eissens en Tessa Heinen

Babyboom op Potjekak - Quinn Eissens en Tessa Heinen

De meeste dingen des levens komen in tweevoud. Hebben we het een keer niet over de fijne vrouwelijke rondingen, gaat het wel over die andere prachtige creatie waar de vrouw een groot aandeel in heeft: de baby! Deze week zijn 2 gezinnen, welke een goede relatie hebben met Potjekak (en de admins), verblijd met het mooiste geschenk wat de getrouwde/samenwonende mens maar kan wensen. Sven (ook wel dollarteken-ven) en zijn lieftallige vrouw Sandra mochten op 12 augustus jl. de kleine Quinn Aaron Eissens in de armen nemen, en Eemdijk 8 Butcher David "Puk" en zijn geliefde vrouw Gerianne mochten de kleine Tessa Heinen op 15 augustus jl. omarmen. >> De kleine Quinn Aaron Eissens wilde al na 33 weken bivakeren in mama's buik het levenslicht zien op deze aardbol. Na een lange bevallingsperiode zag Quinn om 18:30 uur de armen van de dokter in het St. Elisabeth Ziekenhuis op de 5e verdieping. Het kleine ventje moet nog even een paar weekjes verblijven in het ziekenhuis, maar maakt het (net als mams en paps) goed!

Quinn Aaron Eissens:
Image

Image

Een paar dagen later, op 15 augustus, mochten paps en mams Heinen in datzelfde ziekenhuis de kleine Tessa verwelkomen in hun gezin om 1:47 uur op de 6e verdieping. Tessa kwam iets later dan wat uitgerekend was, maar desalniettemin was het een mooie verrassing. David, Gerianne en de kleine Tessa maken het allen goed.

Tessa Heinen:
Image

Image

Potjekak wenst Sven, Sandra, David en Gerianne alle geluk van de wereld toe met hun kroost!

Geef een reactie