Komkommertijd 2010 op Potjekak

Komkommertijd 2010 op Potjekak

De laatste tijd was het al wat rustiger op Potjekak. Het WK 2010 nam veel tijd in beslag (elke dag 2 a 3 wedstrijden) en ook het lekkere weer speelde een grote rol in de afwezigheid van de admins. Eigenlijk had het allemaal redenen. Echter de grootste reden was toch wel de vakantietijd. Of zoals zovelen zeggen: Komkommertijd! Aankomende twee weken zit ik met mijn gat in het oh zo zonnige West-Amerika. Woensdag t/m vrijdag met 18 graden in San Francisco en daarna een rondtripje langs de andere fijne plaatsen van deze 'Western Highlights', met een minimale temperatuur van 25 graden. Dat betekent weinig posts, weinig nieuwtjes, weinig onzin, weinig lachen, dus een hogere productiviteit en een formeel zooitje voor de werkgever… Dus bij deze doen we een beroep op de andere Potjekak admins, om jullie het leven op de werkvloer draaglijker te maken in deze rustige "plattebonentijd". Geniet nog even van het weer, want vanaf morgen is het over. Tot over 2 weken!

Geef een reactie