Voorbeschouwing BFV Toernooi 2010 Speelronde 2

Voorbeschouwing BFV Toernooi 2010 Speelronde 2

Het BFV Toernooi 2010 is alweer een week gaande en FC RidíCULO heeft er al één speelronde opzitten. Vanavond zal de twede speelronde gespeeld worden voor deze 'Belachelijken'. Qua voetbal doen ze hun naam niet eens eer aan, maar het wil af en toe gewoon niet. Vaak weet RidíCULO het gelijkspel, of zelfs de voorsprong, tot de laatste minuut te waarborgen, echter wordt de teleurstelling daarna zeer groot. Zal RidíCULO vanavond hoge ogen gooien in de strijd om die felbegeerde tussen- of verliezersronde? >> De eerste wedstrijd is tegen de Kieppies om 18:45 uur. Geen idee hoe ze spelen, maar aan hun (verlies)punten te zien de eerste speelronde, spelen ze niet al te best. Met ruime cijfers wisten ze hun eerste twee matches te verliezen. Hier moet RidíCULO dus punten kunnen pakken. Met meer BFV-ervaring op papier zeg ik in mijn analyse dat FC RidíCULO hier zijn eerste 3 punten pakt. We zullen het zien als de match over is om 19:00 uur.

De tweede match vangt aan om 19:15 uur. Met een kwartier pauze is FC RidíCULO nog lekker warm en zit nog vol goede moed van hun eerste winstpartij hiervoor (mits alles volgens plan verloopt). Wanna-Have is de tweede tegenstander deze avond. Volgens BFV-analyst is Wanna-Have de mogelijke  poulewinnaar. Dat betekent dat RidíCULO hier de pot dicht moet gooien. Een 0-0 eindstand is ook een punt. Misschien dat we FC RidíCULO-smeris Guido nog een sprintje kunnen laten trekken, waar hij onverwachts uit de counter toch nog een puntje mee kan pikken. We zullen zien. Ik zeg pot dicht houden…

De derde match is wederom na een kwartiertje pauze. Troppo Cazo is de derde en tevens de laatste tegenstander deze avond. Aangezien deze als derde geanalyseerd wordt door de BFV-analyst, denk ik dat RidíCULO door de boel vastzetten wel een puntje kan pakken. Als we het 15 minuten vol blijven houden, gaan we dit redden. Dus niet net als elk jaar de laatste minuut een foutje begaan. Ik zeg Defensive Line!

Ben benieuwd of mijn voorspelling een keer uitkomt. Zo niet, dan moeten we de derde helft maar weer bewijzen dat we een 'goed' team zijn.

Geef een reactie