Potjekak WK 2010 Voetbal Pool – Update 10 juni

Potjekak WK 2010 Voetbal Pool - Update 10 juni

Morgen is het dan eindelijk zover. Het WK 2010 voetbal gaat dan eindelijk van start! Morgenmiddag om 16:00 uur zal de eerste wedstrijd aanvangen en gaan we een maand lang voetbal kijken. Potjekak houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, uiteraard wanneer ze het vernoemen waard zijn. Maar Potjekak voorziet een paar handjes vol met mensen van een heuse WK 2010 Voetbal Pool. Op moment van schrijven zijn er 23 mensen aangemeld, echter heb ik nog niet van iedereen de bijdrage en/of het Excel bestand met de bonusvragen mogen ontvangen. Bij deze wil ik er op attenderen dat dit vóór uiterlijk morgen middag binnen moet zijn, want anders ga je het prijzengeld definitief mislopen. Hup, hup, hup!!!

Geef een reactie