Lost S06E17-18 – The End

Lost S06E17-18 - The End

Na 6 jaar is het dan zover. Zes jaar hebben we in één grote mysterie geleefd en ons elke dag afgevraagd wat het eiland is. Wie bestuurt het eiland? Waarom is het eiland hier? Waarom zijn deze personen uitgekozen om het eiland te redden? Waarom? Gisteravond is het allemaal duidelijk geworden. De laatste twee afleveringen zijn op de Amerikaanse TV verschenen, met de toepasselijke titel "The End". De ontknoping van 6 seizoenen met veel vragen, weinig antwoorden en elke keer 3 kwartier spanning. Na vanavond duikt er in ieders leven een donker gat op, dis opgevuld zou moeten worden met een ander mysterie…. Of je kijkt Lost gewoon weer van begin af aan. Maar alvorens het zo ver is, eerst de laatste twee afleveringen checken! Let op, de commentaren kunnen spoilers bevatten! >> Hieronder de downloadlinks! Ze zijn nu 700 MB per stuk, i.p.v. de normale 350 MB. Houd daar rekening mee!

Depositfiles – afl. 17 en 18
Megaupload – afl. 17 en 18
Uploading – afl. 17 en 18
Hotfile – afl. 17 en 18
X7 – afl. 17 en 18
NZB – afl. 17 en 18
Torrent – afl. 17 en 18

Geef een reactie