Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Veensche Boys 5 (03-04-2010)

Image Iedereen zit natuurlijk op het randje van hun stoel te stuiteren om de volgende competitiewedstrijd te voetballen. Strijden om SVM 5 flink achter hun gat te blijven. Afwachten dat SVM 5 punten laat liggen en wij niet. Nou aanstaande zaterdag is er geen competitie maar staan wij nog steeds te stuiteren. Daarom is Veensche boys 5 gevraagd voor een vriendschappelijk wedstrijdje.>> Ongetwijfeld is met een wedstrijd om te oefenen de boog minder gespannen. Maar let wel dat deze jongens in hun competitie onlangs ook hun concurrent verslagen hebben en daarmee de nummer 1 positie gewonnen hebben. Dus verwacht geen cadeautjes te krijgen. De wedstrijd is om 14:30 uur. Perfecte tijd om daarna bier te drinken. Verzamelen is een uurtje eerder. 13:30 uur. Verder verwelkomen we Bartsie deze wedstrijd. Zijn debuut in het 8ste mag misschien gezien worden als een sollicitatie ook al ontkent hij dit. ;) De opstelling zal door deze meneer en diverse blessures en afwezigen helemaal anders zijn. We zien het wel in de kleedkamer.

Geef een reactie