The Expendables (2010) Trailer

The Expendables (2010) Trailer

Zin om weer eens flink te genieten van harde actie op het witte doek, zonder al die rare CGI en futuristische poespas? Dan heb ik hier de ultieme film voor je: The Expendables! De ondertussen al bejaarde Sylvester Stallone regisseert en acteert in deze actiefilm vol bekende sterren over een stel huursoldaten, die door de Amerikaanse CIA op missie gestuurd owrden naar de Zuid-Amerikaanse republiek Corza, waar ze de strijd aangaan met een meedogenloze dictator. Met badass-mofo namen als Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Steve Austin, Mickey Rourke en nog veel meer. Ook kleine rolletjes zijn weggelegd voor Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Danny Trejo en de onlangs overleden Brittany Murphy. Als de actie geen knaller wordt, is het wel de shitload aan actie-acteurs die meespelen in deze 8e film van Stallone. Check de trailer! >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=upkJfAwSvHQ]

Geef een reactie