The Pacific – Part 1 – Guadalcanal/Leckie

The Pacific - S01E01 - Guadalcanal/Leckie

Bijna driekwart jaar is er al verstreken sinds we voor het eerst de beelden zagen van een nieuwe oorlogsserie. Niet veel later, afgelopen november, zagen we wederom nieuwe beelden van deze spraakmakende nieuwe serie. De makers van Band of Brothers zouden wederom hun handen ineens slaan, samen met het TV netwerk HBO, om een zogenaamde "Band of Brothers 2" te maken. Wederom een serie wat zich afspeelt in de jaren '40 ten tijde van de aanval op Pearl Harbour, genaamd The Pacific. Na wat te surfen over het wereld wijde web kwam ik erachter, dat deze serie gister in Amerika in première is gegaan. Dat betekent dus downloaden! >> Hieronder de downloadlinks!

Megaupload en Megaupload en Megaupload
Storage.to
x7.to
Uploading
Depositfiles
NZB

Geef een reactie