Voorbeschouwing Hees 4 – Eemdijk 8 (06-03-2010)

Image Nou… buienradar geeft een wit tapijtje aan zaterdagochtend. Laat die oranje bal maar rollen! Want laten we even reeel blijven. Genoeg zuurstof in de lucht met een dun laagje sneeuw en in het bos. Gezonder kan niet. Alhoewel de slagers van Hees 4 je benen niet heel zullen laten. >> Weten jullie het nog? Hees 4 vorig jaar, laatste wedstrijd van het seizoen, hadden ze wat jonge ventjes in het veld meegevraagd. Gezellig nog het allerlaatste beetje frustratie op de benen uiten. Een plons water op hun eigen keeper, wat wel grappig was tot aan gefrustreerde supporters die Henk een opdonder gaf. Mooie herinneringen! Maar laten we deze keer maar ook winnen, de concurrentie is killing tegenwoordig. De opstelling weet ik niet. Ik was afwezig afgelopen training. Maar Held Hip vertelt dat vast wel. Oh nee! Die was er ook niet. Japio dan? De wedstrijd is om 12:00. We vertrekken om 10:45. En voor de wedstrijd gaan we niet de kleedkamer uit zonder eerst afspraken te maken.Sealed

Geef een reactie