Potjekak WK 2010 Voetbal Pool

Potjekak WK 2010 Voetbal Pool

De Olympische Spelen zijn alweer een paar dagen achter de rug. Met 8 medailles mocht Nederland zich gelukkig prijzen, hoewel er veel meer in zat. Met schaatsen zit Nederland vaak aan de top, maar hier werd niet het maximale uitgehaald. We kennen allemaal de verhalen. Daarentegen staat er al wel een nieuwe uitdaging voor Nederland voor de deur. De hele wereld gaat weer een maand lang voor de buis gekluisterd zitten, om te kijken naar het WK voetbal 2010 in Zuid Afrika. Potjekak zal zeker weten deelnemen aan deze prachtige strijd om de FIFA Wereldbeker. Niet op het veld en helaas ook niet in een van de stadions, maar wel als het gaat om het entertainmentfactor. Potjekak heeft namelijk een WK 2010 Voetbal Pool opgezet, waar iedereen zich op in kan schrijven. Maar… >>

De inleg voor deelname aan deze Potjekak WK 2010 Voetbal Pool is € 10,-. Waarom? Uiteraard om het spannend te houden. Hoe meer mensen er meedoen, des te meer er te winnen valt, mits je natuurlijk de goede voorspellingen geeft. Wil je je inschrijven voor deze WK Pool, of wil je gewoon wat meer info, check dan het WK 2010 Menu aan de linkerkant. Hier kun je alles vinden wat je nodig hebt.

 

In de menuoptie “WK 2010 Uitleg” wordt meer informatie gegeven over het verloop van deze Pool. Hier wordt het puntenaantal beschreven, evenals het gebruik van een Joker. Ook wordt beschreven waar extra punten op verdiend kunnen worden. Check waar je je in kan schrijven voor deze Pool en waar je je vragen kan stellen in geval van onduidelijkheden.

 

In het menu staat ook een optie WK 2010 Profiel. In dit profiel wordt jouw puntenaantal beschreven, op welke plek je staat in de WK 2010 Pool ranglijst en natuurlijk welk land volgens jou kampioen gaat worden. Deze laatste optie is door jezelf te wijzigen door op het icoontje naast je naam te klikken en valt onder het mom ‘extra punten’. Deze extra punten zijn eveneens te behalen door het Excelformulier met de extra vragen goed in te vullen. Het Excel formulier kan gedownload worden onder de menuoptie “WK 2010 Uitleg”.

 

Lees deze uitleg goed door, leg je € 10,- in voor de correcte afhandeling van de WK Pool en zie of jij de “Potjekak WK 2010 Pool kampioen” wordt.

Geef een reactie