Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Jonathan 5 (20-02-2010)

Eemdijk 8 - Jonathan 5 (20-02-2010)

Wat ziet mijn oog? Nog niet afgelast? Toch is de spierpijn in mijn tere beentjes niet van het spelen op een zacht veld. Het veld was 2 dagen geleden nog als beton en zo glad als ijs… correctie: het was ijs! Maar zaterdag staat er gewoon een wedstrijd op 't programma! Is dit erg? Natuurlijk niet! We zijn er aan toe! De winterstop heeft al lang genoeg geduurd! >>

UPDATE 20-02-2010: Afgelast! Helaas…

Teletekst en Voetbal.nl zeggen nog niets over een afgelasting, maar de back-up plannen zijn al bekend bij een algehele afgelasting! Mocht de partij tegen het 5e van Jonathan niet doorgaan, gaan we met zijn allen de zaal in om 12:00 uur!

Maar laten we positief denken en ons focussen op een knallende blubberfestatie op veld 3 van Eemdijk. Zoals gemeld komen de mannen van Jonathan 5 op bezoek. Met 16 punten in 11 wedstrijden staat deze club 6e in de wereldranglijst…. van deze 6e klasse competitie. Eemdijk 8 staat eerste. Wat zegt dit over het verloop van de wedstrijd? Helemaal niets, aangezien in de 6e klasse van alles kan gebeuren. Eemdijk 8 staat er op papier beter voor. De vorige match won de Groene Trein met 2-8 op het veld van Jonathan in Zeist. Jonathan komt terug voor een revanche.

Eemdijk 8 is er klaar voor en traint al een paar weken door in de sneeuw. Kunnen we dit ook bewijzen door wederom 3 punten mee te nemen naar volgende week? We moeten wel! SVM 5 strijdt mee om het kampioenschap en mogen aantreden tegen DOSC 3. Zoals het er nu uitziet gaan de mannen van SVM 5 3 punten pakken en zouden anders boven de Diekers uitkomen in de ranglijst. Met andere woorden: Buugen en spuugen morgen!!!

Knallen tot we erbij neervallen. Je hebt minstens een week om te herstellen, dus maak gebruik van deze situatie!

Geef een reactie