Potjekak Speelhal V2.0

Potjekak Speelhal V2.0

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat de Potjekak Speelhal werd geintroduceerd, maar het is nog geen jaar geleden dat elke dag wel een 'high score' werd behaald. Vele uren werden besteed aan het spelen van de 80's arcade spellen. De nieuwste High-Tech 3D-Games werden even opzij gelegd en het werk lees eronder. Een geslaagde actie zou ik zeggen. Helaas werden de scores zo hoog, dat niemand meer het licht zag aan het einde van de tunnel. Maar Potjekak is terug met haar Speelhal. Potjekak Speelhal V2.0. Nu met nieuwe arcade spellen. Dat betekent dus weer nieuwe gelijke kansen op een 'basisplek' in de Top 10 van de Beste Potjekak Gamers. Weten jullie nog dat Peetjie bovenaan stond? Een dezer dagen wordt het lijstje van de spellen bijgewerkt, en dan krijgt een ieder weer een goede kans om zich te plaatsen in deze Top 10. De Gamers toplijst is hieronder weergegeven… >> Toplijst Potjekak Speelhal V1.0

01. Peetjie – 11
02. Wortel – 5
03. Booka – 4
04. Hip – 4
05. WB – 4
06. Perto – 3
07. AzAri – 3
08. Bort – 2
09. Floepie – 1
10. $ven – 1

Geef een reactie