Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Nieuwland 6 (06-02-2010)

Image

Om toch nog een beetje het gros van de Potjekak bezoekers iets te lezen geven. Hier nieuws over de status van ons elftalletje Eemdijk 8. >> De winterstop duurt lang, iedereen is het sneeuw zat en de kou voelt niemand meer. Iedereen is al genezen van zijn blessures en het vetmesten van de Kerstdagen is ook allang uit de benen. Het wordt weer eens tijd voor actie. Optie 1: Toevallig lees ik net dat onze coach/ talkhost/ teletekstverslaggever, onze Hip de status van de wedstrijden in de gaten houdt. Als de KNVB toch wat wedstrijden door laat gaan, zullen we morgen tegen Nieuwland 6 moeten aantreden. Zie vorige(n) voorbeschouwingen voor wie dat zijn. Optie 2: Wanneer het toch afgelast wordt, en mijn onderbuikgevoel denkt dat, dan is er morgen een zaalvoetbal wedstrijdje georganiseert door VOP 4 & 5. Het zal een mix toernooi worden met Voppers, Spakenburgers en Eemdijkers. Prima alternatief. Zie Vop gastenboek Meer info geplukt van de VOP 5 gastenboek: "LOCATIE: Sporthal Schuilenburg te Amersfoort, Aanvang: 13.00 u tot 15.00 u. We hopen 4 teams te krijgen. Kosten bedragen € 28,00 per team.Daarna FOUT EN STOUT FEEST BIJ VOP"
Via de mail heb ik al vernomen dat er een team geregeld kan worden. Misschien dat een tweede team gemaakt kan worden? Maar eerst Hips antwoord afwachten. To be continued.

Geef een reactie