Help for Haiti – Everybody Hurts

Help for Haiti - Everybody Hurts

Het is natuurlijk verschrikkelijk wat er in Haïti is gebeurd. Honderdduizenden mensen kunnen de verschrikkelijke gebeurtenis niet meer navertellen en dan heb ik het nog niet eens over de nabestaanden. Een handjevol (een hele grote hand welteverstaan) sterren hebben een lied gemaakt en ingezongen op de wijze van Everybody Hurts van REM. De opbrengsten hiervan gaan naar de slachtoffers. Dus mocht je nog niets hebben gegeven, schroom niet… >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=1oZeHw1sAEc]

De volgende mensen zingen mee:

Leona Lewis, Rod Stewart, Mariah Carey, Cheryl Cole, Mika, Michael Buble, Joe McElderry, Miley Cyrus, James Blunt, Gary Barlow, Mark Owen, Jon Bon Jovi, James Morrison, Alexandra Burke and James Morrison, Susan Boyle, Aston Merrygold, Marvin Humes, Shane Filan, Mark Feehily, Kylie Minogue and Robbie Williams.

Geef een reactie