Vrijgezellenfeestfilmpje Floepie

Vrijgezellenfeestfilmpje Floepie

Op de negende dag van januari wisten we Eemdijk 8 sterspeler, en tevens Potjekak-moderator Floepie, te verrassen met een vrijgezellenfeestbezoekje aan Düsseldorf, Duitsland. Met 13 man in 3 auto’s begon de tocht, welke later te boek zou staan als The Day Before Het Brakochtendkakkie. Jaja, want hoe verstandig deze 12 mannen en 1 vrijgezel ook zijn, van de gezelligheid in Düsseldorf, onder het genot van grote pullen bier en de brattwursten, kun je niet winnen! Zo blijkt ook uit het volgende filmpje, welke gisteren op de bruiloft van Floepie en zijn lieftallige vrouw Melissa gedraaid werd.  Ga onderuit gezakt zitten, pak een pul bier (of een bak koffie voor degenen die nèt wakker zijn) en geniet van dit filmpje. Want de Potjekak-crew heeft dat zeker gedaan. >>

[vimeo http://vimeo.com/8757051]

Geef een reactie