Tim Toupet – Fliegerlied (So Ein Schöner Tag)

Tim Toupet - Fliegerlied (So Ein Schöner Tag)

Het is toch al heel wat als je als i-Potje mag dienen hier op Potjekak. Normaliter zijn het de wat nieuwere platen, maar voor vandaag maken we een uitzondering. Een oudere plaat, en in de trant van de Après Ski! Het is vrijdag en dus bijna weekend. Voor een x-aantal was het weekend al zover woensdagmiddag, maar nu luiden we pas echt het weekend in. Met een bruiloft achter 'onze kiezen' en wat mooie herinneringen aan deze avond (en het vrijgezellenfeest van vorig weekend uiteraard) gaan we nog eenmaal deze sfeer herleven. Dus zing allemaal maar mee uit volle borst met Tim Toupet en zijn party-versie van het Fliegerlied! "Heut ist so ein schöner Tag!" >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=WS8YQK6x9BM]

Geef een reactie