Column van Hip – “(Doelpunten)Festijn”

Column van Hip -

Vele ogen zijn op hem gericht: de topscorer. Scoort hij weer, of bezwijkt hij onder de druk? Verdient hij een transfer en welke club wil hem inlijven? Ga zo maar door. Als we aan topscorers denken, laten we onze clubliefde spreken. Natuurlijk heeft Mouse het over Pierre en Dirkie, H.W.D. het over Bergkamp of Suarez en de PSV’er over Coen Dillen. Suarez is het nog niet en sinds hij aan Coen Dillen wordt gekoppeld, gaat het allemaal wat minder met de schwalbe-koning. >>

Bij Eemdijk 8 is het ook nog niet zo duidelijk wie topscorer gaat worden. Vullis wil o zo graag en droomt al dat VOP hem inlijft. Vanaf het moment dat hij in de kantine van deze vereniging de ene veer na de andere in zijn re*t kreeg gedrukt, droomt hij maar van één ding. Zou het daarom zijn dat hij zijn collega-ploeggenoten maar weinig gunt? Zijn directe belager, in positieve zin, is Japio. Beide heren staan al weer een paar weken 'droog', dus in het doelpuntenmakerslijstje komen -zoals het duf wordt genoemd- biedt ook weinig nieuwswaarde.

We hebben nog 2 weken om daar verandering in te brengen. Eerst gaan we naar de ploeg die ons als enige wist doormiddentehakkuh en dan mogen we inhaal spelen tegen onze vrienden uit Den Dolder. En dan leven we alweer in 2010 en is H.W.D. al (bijna) vader en de man die toch weer in de kast ging zitten bijna getrouwd. Het eerste voetbalfeestje staat dus al gepland…mogen er nog een paar volgen a.u.b.?

Hip

Tevens is dit de opstelling voor aanstaande zaterdag!

Opstelling 12-12-2009

Geef een reactie