The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon

The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon

Met een titel als deze hoef je niet meer te verwachten dan de standaard Scary Movie poep-plas-humor. Maar verrassend genoeg weet deze film van Richard Gale door te breken als korte film. Deze film is de winnaar van 12 Film Festival Awards en heeft op moment dat ik dit typ al meer dan 1.500.000 hits op Youtube en een 8.0 op iMDB! De film begint gelijk al goed. "Some murders take seconds, some murders take hours, now this murder… takes years!". Een seriemoordenaar die een kerel wilt vermoorden met een lepel. De titel verklaart al een heleboel. The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon is een zeer flauwe, maar leuke film/trailer… >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y]

Geef een reactie