Invictus (2009) Trailer

Invictus (2009) Trailer

Oude rot in het vak Clint Eastwood is het regisseren nog steeds niet verleerd. Zo weet hij op bejaarde leeftijd nog steeds kwaliteitsfilms af te leveren. Met films als Gran Torino, Changeling en Million Dollar Baby weet hij nog steeds hoge ogen te gooien. Briljante films als je het mij vraagt. Nu komt hij wederom op de proppen met een nieuwe film: Invictus.  Nelson Mandela (Morgan Freeman) is net bezig aan zijn eerste termijn als president en gebruikt het Rugbyevenement (1995) om decennia van wantrouwen en haat tussen de blanken en zwarten in Zuid-Afrika te beëindigen. Hierbij krijgt Mandela hulp van Francois Pienaar (Matt Damon), de aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse rugby team. De trailer is online te bewonderen! >> {flvremote}http://media2.firstshowing.net/firstshowing/Invictus-official-trailer.flv{/flvremote}

Geef een reactie