Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Hees 4 (26-09-2009)

Voorbeschouwing Eemdijk 8 - Hees 4 (26-09-2009)

Weten jullie het nog? Zaterdag 15 September 2007, de dag van onze allereerste competitiewedstrijd? Wat een prachtige dag was dat. Alhoewel… Het was een ervaring an sich, echter verloren we ook onze eerste wedstrijd met 2-3. Als we deze wedstrijd eens over zouden kunnen doen, maar dan met de ervaring en de kracht die we nu hebben. Wat zou dat toch mooi zijn… >>

We zitten nu in ons derde seizoen en hebben veel groei meegemaakt. Groei als in aantal, en groei in de kwaliteiten van de spelers. Zaterdag mogen we onszelf vergelijken met onszelf van 2 jaar geleden. Hees 4 komt net als 2 jaar geleden op bezoek bij Eemdijk 8, op sportpark De Vinken.

Een kleine reünie. Zo zou je het kunnen noemen. Echter wil iedereen wel met een frisse start beginnen. Niemand wil terugdenken aan de tijd dat we nipt verloren van dit team, tot tweemaal toe. Op het sportpark van Hees verloor Eemdijk 8 met 2-0 van de tegenstander op 15 december 2007. Dit wil dus zeggen, dat we met een schone lei deze wedstrijd tegemoet gaan. Met de ervaring en kracht die we de afgelopen twee jaar hebben opgebouwd, gaan we onszelf overtreffen tegen de mannen uit Soest.

Ik ben er zelf helaas niet om dit te aanschouwen, maar vertrouw er volledig op, dat 'we' deze wedstrijd gaan winnen. Doe onze allereerste competitiewedstrijd over, en neem de 3 punten na de wedstrijd mee de kantine in.

Succes!!! (WB) Nu Dirk toch meedoet… geldt onderstaande opstelling dus toch. (Bort) Image

Geef een reactie