BFV Toernooi 2009 Speelronde 1

BFV Toernooi 2009 Speelronde 1

Zucht! Na gisteravond zit ik met gemengde gevoelens dit verslag te schrijven. Hadden we er meer uit kunnen halen, of was dit FC RidíCULO's limiet? Als ik bedenk dat 2 medespelers niet aanwezig waren, die toch wel van waarde zijn in zo'n strijd, en het geluk ook niet aan onze zijde was, dan denk ik dat FC RidíCULO het veel beter kan de aankomende wedstrijden. >>

Om 19:15 uur kwamen een handjevol personen kleedkamer 3 in gewandeld. Met kleine oogjes, een hese stem en een dwarszittend poepje leek hier het ultieme zombieteam van het BFV Toernooi te staan: FC RidíCULO. Het grootste gedeelte was nog brak van de bruiloft die zij de avond ervoor genoten hadden. Enfin, we geven de drank niet de schuld… maar is wel een oorzaak!

De eerste tegenstander was BZN. Deze kenden we nog van vorig jaar. RidíCULO verloor nipt van dit team en was nu gewoon uit op wraak. Uiteraard in de vorm van een winstpartij. Waar dit team vorig jaar 'scorend vermogen misten' (wat ze zelf beaamden), hadden ze dit jaar zeker 2 goede aanwinsten. Helaas voor RidíCULO. De kansen die RidíCULO kreeg, o.a. van WB aan de rechterkant voor open doel, werden helaas niet benut. Eindstand 3-0.

De tweede tegenstander was het Monsterteam om 20:15 uur. Voormalig titelkandidaat, en ook nog eens één der favorieten. RidíCULO wist stand te houden voor een aantal minuten en leek ook nog een paar keer erg gevaarlijk te worden. Wat zeg ik? Jazeker. Twee zuivere 100%-kansen en 2 iets minder grote kansen, maar wel zeer gevaarlijk. Een punter van Booka, die de keeper even wakker maakte en een schot van MJ op de paal. Echter daarvoor wist Floepie 2 kansen helaas niet te benutten voor een open doel. Een zure eindstand als je het mij vraagt, aangezien de enige kansen die de Monsters kregen ook gelijk (prachtig) verzilverd werden. Eindstand 0-3.

De laatste wedstrijd, en dan ook de enige wedstrijd waar ik voor vreesde, was tegen debutant I Love Techniek om 21:00 uur. FC RidíCULO begon weer een beetje fit te worden en wilde kosten wat het kost een puntje pakken. Daarvoor hadden we de 'Technische mannen' al zien voetballen, wat ons helemaal niet tegenviel en ons (mij?) Spaans benauwd maakte. Maaaaarrrr…. FC RidíCULO hield stand. Sterker nog: FC RidíCULO maakte haar eerste punt! Keeper Hip liep met de bal op en kreeg tot aan de middenlijn zeeën van ruimte. Hip zou Hip niet zijn als hij deze kant niet zou benutten. Zoals we Hip kende, zette hij zijn voet tegen de bal. De bal schoot als een vuurpijl door de verdediging. Eén verdediger van I Love Techniek raakte de bal nog aan, waardoor het van richting veranderde. Bam! FC RidíCULO stond met 1-0 voor! Dit hielden we vol tot 20:59 uur. De laatste minuut wisten zij nog snel even een puntje mee te pakken. Helaas. Eindstand 1-1.

1 Puntje in 3 wedstrijden… Meer dan vorig jaar, en dan hebben we nog een aantal wedstrijd te gaan in deze Poule des Dodelijkste Doden! Deze eerste punt brengt FC RidíCULO van de laatste plek af, en eindigen zo boven Hubun en FC Vullis op de 7e plek!

Volgende week vrijdag staan deze 2 toppers op de planning!

Geef een reactie