Voorbeschouwing BFV Toernooi 2009 Speelronde 1

Voorbeschouwing BFV Toernooi 2009 Speelronde 1

Vandaag is het zover, de start van het BFV Toernooi 2009 in Sporthal De Kuil. FC RidíCULO is vanavond van de partij, en mag om 19:15 uur haar eerste wedstrijd spelen. Hoe gaat FC RidíCULO het doen dit toernooi? Wordt het net zo belabberd als vorig jaar? Valt RidíCULO nu wel in de prijzen, of halen de mannen nu wel de verliezersronde? >> Dit alles blijft natuurlijk onzeker. Vaak hangt het af van de eerste speelronde. Ben je de eerste speelronde vullis, verkloot je gelijk de openingswedstrijden, is het nog moeilijk om een leuke plek in de bovenste regionen van de poule te verkrijgen.

FC RidíCULO, zo bescheiden als deze heren zijn, denkt zelf helemaal niet aan de finaleronde. Elke wedstrijd wordt naar toe geleefd. Elke tegenstander wordt 'persoonlijk benaderd'. Niet zo zeer in het maken van een praatje met de teamleden van de tegenstander, maar meer in het feit dat we met de wedstrijd leven. Elke wedstrijd die gespeeld wordt, is al een toernooi op zich.

Uiteraard is de finaleavond een leuke bijkomstigheid… Zelfs de verliezersronde lijkt geweldig, aangezien RidíCULO de laatste 2 jaar in de zwaarste poules heeft meegestreden, maar helaas geen prijs mocht meepakken. Deze keer proberen we het anders te doen. We halen The Moon Effect in ons boven, en zullen strijden tot het bittere einde.

De eerste tegenstander is BZN, om 19:15 uur. Voor zover wij weten (drank maakt meer kapot dan je lief is) hebben deze heren nipt gewonnen van de RidíCulanen. Dit vraagt dus om een vergeldingsactie.

De tweede tegenstander, om 20:15 uur, is Het Monsterteam. Wordt vaak gezien als een der favorieten. Tja… Nooit tegen gevoetbald, dus kunnen we ook niet over oordelen. We gaan het vanavond meemaken.

De derde tegenstander, en ook gelijk afsluiter van deze eerste speelronde, om 21:00 uur, is tegen nieuwkomen I Love Techniek. In eerste instantie doet de naam je denken aan geeks, n00bs en pussies, maar onderschat deze heren niet. Ze spelen beter dan verwacht, wat ten nadele is voor ons. Vorige week speelden deze heren 8-8 gelijk tegen FC RidíCULO's zusterteam Satyriasis. Dat betekent dat ze 8 doelpunten hebben gemaakt bij keeper Hip (die inviel voor Eemdijk 8 keeper Dirk). Maarrr… Ze hebben er ook 8 doorgelaten, laten we dat ook niet vergeten. We shall see tonight! Spannend!!!

Geef een reactie