Lost Seizoen 5 einde

Image

Lost, de hitserie uit de Verenigde Staten, die elke week weer miljoenen fans in de ban houdt, is alweer bijna door haar vijfde seizoen heen. Aanstaande woensdag gaan in Amerika de laatste 2 afleveringen van het vijfde seizoen draaien op de Amerikaanse televisie. Elk seizoen eindigt met een enorme 'cliffhanger'. Entertainment Online heeft een interview gehad met Michael Emerson, beter bekend als Ben Linus, over het einde van het vijfde seizoen. Let op, bevat kleine spoilers over de afgelopen vijf seizoenen! >> In het interview vertelt Michael Emerson dat deze 2 uur durende aflevering aan je ziel gaat knagen. Nog geen enkel seizoeneinde heeft zo geshockeerd als dat dit einde gaat doen.
Er zijn 2 momenten die een grote shock vormen in deze laatste aflevering. Als groot fan van deze geweldige, spannende serie kijk ik zeker uit naar donderdag, als deze aflevering weer overal op het net te 'vinden' is. Potjekak zal deze afleveringen dan ook zeker posten!

In het interview wordt ook gepraat over de aanslag op Penny en John Lock. Ben heeft grotere zorgen dan nog een poging wagen om Penny om te brengen. het is ook nog niet helemaal duidelijk of hij John Lock wederom probeert aan te pakken:

"Yes, John Locke is certainly newly expansive and bold. He seems not to have any of his old vulnerabilities. I think Ben would think twice about attacking John Locke on a purely physical plane"

Bron.

Overigens wordt het na deze 2 afleveringen minstens 9 maanden wachten om seizoen 6 te checken. NEEEEE!!!!

Geef een reactie