Elftalleider vergadering 11 mei 2009

Image

Gisteravond was er weer een elftalleider vergadering bij Eemdijk. Bij deze vergadering werd het afgelopen seizoen op pijnpunten geëvalueerd en het aankomende seizoen besproken. Hier in het ‘kort’ (de vergadering duurde van 19.30 uur tot circa 22.00 uur) de belangrijkste punten:

Spelers:
Op Jan Wout Koelewijn na, zullen er geen spelers bij het 8e toegevoegd worden. Bij de rest van de elftallen werd een soort koehandel gespeeld. Laughing


Training:
De training vind plaats op woensdagavond 19.30 uur. Samen met het 6e elftal trainen wij op veld 2. De training van de B1 is verplaats naar andere dagen in de week. 


Keeperstraining:
Ik heb gevraagd of er animo was voor keeperstraining voor de keepers van het 3e tot en met het 8e. De meeste keepers spelen alleen de wedstrijden en komen verder niet trainen. Als Dirk zou willen, zou hij wel samen met de keeper van het 6e  (Peter) kunnen trainen.

 

Scheidsrechter:
Ook heb ik gevraagd of we Wout Hoolwerf als vaste scheids kunnen krijgen. Erik van het 3e reageerde daarop dat wij hem als scheidsrechter mochten hebben. Ook heb ik aangegeven dat Dirk diverse keren heeft gemeld dat hij ook zou kunnen fluiten, maar dat hij er verder niets over hoort. Dit probleem is bij Anton bekend en daar wordt aan gewerkt.

 

Thuiswedstrijden:
Eemdijk 8 speelt zijn thuiswedstrijden om 12.30 uur.

 

Kleedkamer:
De elftallen zitten te lang in de kleedkamer. Het zou mooi zijn als de elftallen uiterlijk 17.45 uur uit de kleedkamer zijn.

 

Ballenhok:
Er zijn nog steeds teams die geen ballenhok hebben. Er wordt gekeken of de huidige ballenhokken dusdanig aangepast/verbouwt kunnen worden, zodat elk team zijn ballen en andere spullen bij Eemdijk kwijt kan.

 

Vrijwilligers:

De club heeft een tekort aan vrijwilligers en zoekt daarom mensen die wat voor de club willen doen. Er worden o.a. vrijwilligers gezocht achter de bar en voor administratieve ondersteuning. Het wedstrijdsecretariaat zou ook graag ondersteuning willen hebben. Daarnaast wordt er nog iemand gezocht om zaterdag s’morgens vanaf 09.00 uur aanwezig te zijn om telefoon te beantwoorden en eventuele afgelastingen door te geven. Je kunt je hiervoor melden bij de elftalleider.

 

Seniorentoernooi:

Als mede gastheren van het aankomende seniorentoernooi, wordt van elk elftal verwacht te helpen met opruimen. Na het seniorentoernooi staat namelijk de Fancy Fair op de planning en er is die maandag geen tijd om de zooi van het seniorentoernooi op te ruimen. Ook hier geldt ‘vele handen maken licht werk’

 

Fancy Fair:
In de korte spreektijd die Jim Hendriks kreeg toebedeeld vroeg ook hij om vrijwilligers. Voor de Fancy Fair is hij opzoek naar +/- 10 mensen (mogen ook de vrouwen van zijn) die per persoon 20 bedrijven bellen, met het verzoek of ze wat over hebben voor de Fancy Fair van Eemdijk. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Jim zijn mobiele nummer 06-15010257 of e-mail j.hendriks@ricas.nl.  Ook is er gevraagd of er mensen uit ons elftal, net als vorig jaar, de club willen helpen op de dag van de Fancy Fair.

 

Sfeer verhogend advies orgaan:

Er wordt binnen de vereniging veel geklaagd over de verandering in sfeer bij de club. Dit komt o.a. door de nieuwe regelgeving van de overheid omtrent het buiten roken, de regelgeving van de KNVB, dat er buiten bij de wedstrijden geen bier gedronken mag worden. Ook het te lang in de kleedkamer blijven plakken is een mogelijke oorzaak. De club zoekt daarom een soort ‘sfeer verhogend advies orgaan’ voor het bestuur waar elk (senioren)elftal met 2 personen in vertegenwoordigd is. Het is de bedoeling dat deze mensen brainstormen over oplossingen voor de problemen i.p.v. te azijnzeiken op het gastenboek van de club.

Geef een reactie