The Hangover Trailer

The Hangover Trailer

118
0

The Hangover Trailer

Todd Phillips, de regisseur van onder andere Road Trip, komt met een nieuwe komedie, genaamd The Hangover. Drie vrienden van een aanstaande bruidegom, Doug, organiseren een vrijgezellenfeest naar Las Vegas. Maar net als in de film Dude, Where's My Car? weten ze na een wilde nacht niet meer wat ze hebben gedaan, en proberen dit de dagen erna te achterhalen. Erg leuke trailer, waar ik veel van verwacht à la Road Trip. >> {flvremote}http://media2.firstshowing.net/firstshowing/hangover-newfullmovie.flv{/flvremote}

GEEN REACTIES

 1. 😯 nou breekt me klomp. Bort die niet zenuwachtig is van een nieuwe opstelling???

  Dit kan perfect tegen twee spitsen, deze worden opgepakt door de backs.(bij 3 spitsen gaat Gijs laatste man en zijn we zo weer in 4-4-2)

  Bort, je bedoelt denk ik 4-5-1. Nu zijn we net wat beter/ sneller dus kunnen we Gerrit helpen met een tweede spits die het vuile werk moet doen. Dus bewegen (verdedigers weglokken voor Gerrit en Jaap) en storen (inschuivende verdedigers oppakken)

 2. Kijk nu is mijn rol gelijk duidelijk. Bedankt Hip, dat is verhelderend. Alhoewel ik natuurlijk ook stiekem ga proberen om een goaltje mee te pakken. Ik heb er echt zin in, lekker als een dolle stier weer achter die baal aan rennen.

  Voorspelling: Mouse als opkomende back, steekpass naar AZ, sprinten naar de achterlijn, Vullis voor het doel, Japio op de 16, terugtrekkende bal op Japio, Vullis die de verdedigers heeft meegetrokken, Japio kapt 1x krijgt de bal voor zn rechter en haalt verwoestend uit, de bal eindigt links in de kruising en 1-0 binnen 10 minuten!! :woohoo:

 3. Dat zijn pas berichten 😀 Ik had hier meteen moeten kijken voordat ik een mailtje in elkaar had geflanst. Hoop vragen voor mij hier al beantwoord.

  Ar, zal ik je een geheimpje verklappen. Als je als spits gewoon goed blijft voetballen en niet nadrukkelijk op zoek gaat naar dat ene doelpuntje voor jezelf. Dan komen meestal de kansen vanzelf. Dus belangrijk voor jou om positioneel goed te lopen. Ipv in de weg 😀 en dan komt de rest vanzelf wel

 4. Maar Hip dit is toch gewoon 3-2-3-2? Dat hebben we wel vaker gedaan. (2x ofzo). Ook met mij en Gizmo in het midden. Wanneer we in de verdediging moesten, ging 1 van ons als voorstopper.

  En natuurlijk ben ik zenuwachtig. De adrenaline spuit weer door de aderen! Kan vanaaf vast niet slapen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER