Goeie Nissan reclame

Goeie Nissan reclame

28
0

Goeie Nissan Reclame

Als het aan mij ligt, is dit de beste Nissan reclame die er is. Deze zal vast de tv niet halen, maar daarom zie je 'm ook hier. >>

DELEN
Vorig artikelStephen King's It remake
Volgend artikelBabypantoffels

GEEN REACTIES

  1. Dit vond ik wel een goeie:

    Qua hygiene is het iets beter als de rol voorlangs hangt. Dan hoef je met je hand de muur niet aan te raken.

    De toiletrol schuurt langs de muur en daardoor kost het kracht om het papier af te rollen. Het blijkt dat de rol minder schuurt als het toiletpapier langs de muur hangt. Als je dan namelijk aan het papier trekt, wordt de rol een beetje van de muur af getrokken. Als het papier daarentegen aan de voorkant hangt, wordt de toiletrol juist tegen de muur aangedrukt waardoor de rol meer wrijving heeft. Het kost ongeveer drie keer zoveel kracht als je de toiletrol voorlangs hebt hangen. Maar de energie die dit per jaar scheelt is maar heel weinig. De gemiddelde Nederlander gebruikt ongeveer 500 meter toiletpapier per jaar. De energie die je dan in een jaar kunt uitsparen door de rol goed op te hangen is gelijk aan de energie die een persoon van 70 kg moet gebruiken om een enkele traptree omhoog te lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER