Voorbeschouwing De Zebra’s 3 – Eemdijk 8 (21-02-2009)

Image

Geen stom ge-ouwehoer, geen rare fratsen, geen donderpreek, geen oppep-speech, geen geklaag, geen wijze lessen. Nee, gewoon een simpele, in de kroeg geschreven, duidelijke, maar toch ook weer niet duidelijke opstelling voor aanstaande zaterdag. Bij de eerste stond "Basis", bij de andere stond "Wissel". Geen idee wat het inhoudt, maar het zal vast iets te maken hebben met de eerste en tweede helft. >>

Neem deze dus goed in je op, stop met het behalen van een High Score in de Potjekak Speelhal, en ga er voor aanstaande zaterdag. De weersverwachtingen zien er goed uit (weinig neerslag en vorst), dus we mogen weer aan de bak!
Deze keer in het oh zo mooie Hilversum. Om 14:00 uur begint de strijd, dus zorg dat je ruim op tijd op De Vinken bent!

Basis:
Basisopstelling

Wissel:
Wisselopstelling

Geef een reactie