Potjekak Speelhal

Image

Potjekak staat nooit stil. Lijkt het rustig, dan zijn we altijd druk op de achtergrond. Zo ook nu. Mocht je in deze tijd van het jaar weinig te doen hebben, i.v.m. de voorjaarsvakantie in een deel van het land, dan kun je vast wel wat afleiding gebruiken, voordat je in slaap valt. Grote spellen als Call Of Duty of Mirror's Edge kun je op je werk niet spelen, laat staan dat de pc's op je werk of school hiervoor goed uitgerust zijn. Daarom heeft Potjekak een kleine online Speelhal opgezet, om je zo van de dagelijkse sleur te bevrijden. Kleine spelletje die je even tussendoor kan spelen. Komt dat zien en laat je kunsten zien in spellen als Frogger of Snake in de Potjekak Speelhal. Uiteraard moet je wel even geregistreerd staan als lid, alvorens je deze geweldige spellen kan spelen.

Geef een reactie