Voorbeschouwing Eemdijk 8 – De Zebra’s 3

Image

Beter laat dan nooit. De kleine, beknopte, maar toch duidelijke voorbeschouwing. Het is gewoon zeker dat we nu moeten winnen. Vorige week hebben we kansen laten liggen, maar toch nog gewonnen. Als we nu alle kansen grijpen, moet het zeker lukken. >>

Zaterdag mogen we aantreden tegen de koploper. Vorige week mochten we 0-2 winnen tegen de hekkensluiter, maar morgen, zaterdag 15 november 2008, is het voor het echie. Weg met al die nonchalante vertoningen, weg met al die zuiplichamen, en fuck off met die verliespunten. Morgen gaan we wederom de nul houden, laten we comeback-kid Gerrit "Vullis" een paar doelpunten scoren, samen met Japio gaan ze in de voorhoede heersen en samen met de rest van het groene karakter-team gaan we strijden tot we er bij neervallen.

Met 20% kans op zon en 70% kans op regen morgen, is het een mooi vooruitzicht. Eemdijk 8 heeft bewezen niet alleen mooi-weer-voetballers te zijn namelijk. We kunnen ook winnen met volop schijtweer! Morgen gaan we strijden met een Zuidwesterwind, op ons eigen platformpje, onze eigen thuisbasis en ons voordeel-plekje.

De opstelling is bijgevoegd, dus als je deze uit je hoofd leert, kan het niet mis gaan. Met dank aan Marty!

{gallery}Eemdijk8/2008eemdijk8zebras3{/gallery}

Geef een reactie