Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Zuidvogels 10

Image

De zoveelste voorbeschouwing voor de wedstrijd tegen de Taatjes. De laatste wedstrijd voor beide teams in het seizoen 2007/2008. Nu is het zeker dat deze wedstrijd doorgaat, aangezien het weer zeer toegankelijk is. >>

Eemdijk 8 is precies 2 maanden ongeslagen. Helaas dat dit niet aan het begin van het seizoen al zo was, maar dat kun je ook niet verwachten van een team in opbouw.

Morgen mogen we aantreden tegen Zuidvogels 10, met een graad of 26. Zuidvogels kan enkel zakken op de ranglijst van de 6e klasse, waar Eemdijk 8 niets te verliezen of te winnen heeft. Zuidvogels wil de 2e plaats behouden (2e plaats = eerste plaats loser!), maar dat zal moeilijk voor ze worden. Eemdijk 8 is namelijk in een winning/puntenpakkende mood.

Let's kick ass and chew bubblegum… and I'm all outta gum!

Niet teveel zuipen vanavond of vanmiddag op 't terras, zodat we de Taatjes volledig in kunnen pakken morgen, op het eigen veld, om 12:30 uur!

11:30 aanwezig, om te acclimatiseren!

Succes Groene Hulk!!!

Geef een reactie