Voorbeschouwing DOSC 4 – Eemdijk 8

Image

Vorige week hebben we gewonnen. Geluk, of gewoon goed? Dat doet er niet toe. Deze week willen we een minstens net zo'n goede wedstrijd zien. Dat betekent dus zonder tegendoelpunten. Dit gaat moeilijk worden. >>

DOSC 4 mag nu op eigen veld spelen. Daardoor hebben ze nu 2 voordelen meer.

1) Ze spelen op eigen veld
2) De Zuidwal is deze (vrijdag)avond.

Uiteraard zullen zij daar geen rekening mee gaan houden, dus misschien moeten wij dat wel doen. Drink niet teveel, want om 12:30 uur mogen we daar al op 't veld staan. Dat betekent dus om 10:45 uur verzamelen op de Vinken! De zon zal flink schijnen, de temperatuur loopt in 't weekend op, dus een beetje veel vocht innemen voor de wedstrijd is geen overbodige luxe.

Ook al zit de kater nog zo diep, ik wil jullie zien deurdongdere! Spugen, kotsen, braken, kokken, gallen, overgeven, spuwen, vomeren, gobberen, kathalzen, zwalpen en kalven… Het mag allemaal, maar doe het met karakter. Ik vertrouw erop dat het net zo'n mooie en sportieve partij wordt als vorige week.

Succes, mannen.

Geef een reactie