South African Mouse

Image

Vanmiddag rond 17:00 uur zal het vliegtuig onze trouwe bezoeker, vriend, spits en teamgenoot Mouse brengen naar het altijd zonnige Zuid Afrika. Daar waar de winters net zo warm zijn als de Nederlandse zomers. Daar waar het contrast in rangen en standen maximaal is. Daar waar je aan de ene kant om komt van de stedelijke smog en aan de andere kant nog kan genieten van de Savanne, met al haar glorieuze wilde dieren en planten. >>

Mouse zal daar tot begin augustus vertoeven en houdt ons op de hoogte van zijn dagelijkse bezigheden. Al zijn verhalen en foto's worden beschikbaar gemaakt voor een ieder. De wondere wereld rond het Fysio- en Ziekenhuisgebeuren in het uiterste zuiden zullen een andere vorm aannemen en vertaald worden naar de verhalen van een South African Mouse.

We wensen Mouse natuurlijk een hele goeie vlucht en kijken uit naar zijn verhalen!

Groeten,

Het Potjekak team

Geef een reactie