Filmavond: Rec

Filmavond: Rec

56
0

Image Mijn oma vertelde mij altijd; "Zondagavond is filmavond. En de beste filmavonden krijg je met een dikke horror film". Een goed advies sla ik nooit af.  Daarom staat in mijn Winamp programmaatje 'Rec' genoteerd. Niet superbekend maar toch wel wat goede recensies van gelezen. Even wat trefwoorden over de film: Spaanse makelei, zombiefilm, Blair Witch-achtig gefilmd. Het is nu 22:00. En net zoals vroegah, mogen de enge films nu spelen. Wordt vervolgd….snel nog even pissen… Update om 23:23: Ik ging dan wel naar de wc… maar die druk op mijn blaas bleef…>> Een kort maar krachtige film. Mijn filmavondje was top. Hij was goed eng, sommige schrikmomenten waren te verwachten, de meesten gelukkig niet. Het verhaal gaat wel. Voor de zombie fans zeker weten een aanradertje. Nu snel een breekijzer pakken, naast mijn bed leggen en de deuren op slot doen. En maar hopen dat ik slaap.

DELEN
Vorig artikelDansje voor het weekend
Volgend artikelSouth African Mouse

GEEN REACTIES

  1. Hahaha… Nu komen de confessions boven hoor! Vroeger was het nog leuk, toen kreeg je nog kaarten. Tegenwoordig zit er een etentje aan vast of een te-duur-voor-deze-tijd-van-het-jaar-bos-rozen, waardoor je niet meer met een dingetje chocola aan kan kloppen. Dat is te afgezaagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER