Voorbeschouwing E8 – VOP4 (16/02/08)

Image

Vorige keer was de wedstrijd afgelast. En maar goed ook… want twee weken daarvoor werden we afgedroogd. Ons zelfvertrouwen was diep beneden peil gezakt. Het was namelijk een goede 6-1 die de Voppers hadden geregeld. Het was een pijnlijke dag. En nu ik naar de nabeschouwing kijk, wil ik er ook al helemaal niet aan denken!!

Als we verder naar de stand kijken staat Vop duidelijk ietsje hoger (wie niet?), namelijk  8e met 11 punten. Opvallend is wel dat ze vaak net verliezen. Telkens net 1 doelpunt te weinig om een gelijkspel te houden. Je kan ze daarom eigenlijk wel “net-nieters” noemen. Maar goed. Het is gewoon duidelijk dat ze beter gepresteerd hebben dan wij. Knoop dat in je oren.

 

We mogen anderzijds ook niet ontkennen dat we de afgelopen twee wedstrijden het twee toppers van deze klasse moeilijk gemaakt hebben. Het spel is er gewoon in Eemdijk 8. Daarom zeg ik.. hup met datzelfde zelfvertrouwen en spirit het veld op. Wel in je achterhoofd dat VOP geen makkie wordt. Maar gewoon netjes controle houden over die bal en graag over de grond. Hard erin maar zorg dat de scheids het niet merkt en wanneer je de bal verlies, verover *censuur* die bal terug!

 

 Eemdijk 8 we gaan er gewoon weer voor! Alle procenten van onze 100 procent geven we en dan nog twee maal zoveel. Ik heb eens zin om te winnen. En als we winnen, hierbij mijn woord, betaal ik (Bort) gewoon de eerste krat. Als dat geen motivatie is?

 

Kom op Eemdijk8. We gaan weer vechten! En gewoon omdat we het kunnen!

 

Aanvang: De wedstrijd begint om half 3. Dus kom om half 2, met je nuchtere kop graag!

Geef een reactie