Rubik’s Cube opgelost in 10 seconden

Rubik’s Cube opgelost in 10 seconden

75
0

ImageDeze gozer heeft vlugge vingertjes en lost effe zo'n Rubik's Cube op in 10.56 seconden. >>

GEEN REACTIES

 1. bleken er nog enkele kleine gaatjes in de verdediging te zitten’

  ‘een paar minuscule foutjes in de verdediging’

  ‘de minuscule gaten in de verdediging’

  Zomaar even een paar citaten uit het verslag….

  Hoe groen is die bril van de verslaggever??? ๐Ÿ˜€

 2. Misschien een stomme vraag, maar is ‘een persoonlijke fout’ in de verdediging niet gewoon een ‘gat in de verdediging’? Ik bedoel maar…

  Ik weet dat die bril groen is, maar die verslaggever probeert het positief te houden, aangezien er genoeg (lees: teveel) negatieve dingen in het veld geroepen zijn! Aan positiviteit blootstellen, wekt positiviteit op. Da’s iets wat Eemdijk 8 gewoon nodig heeft! Goed zo, verslaggever!

 3. [QUOTE]Misschien een stomme vraag, maar is ‘een persoonlijke fout’ in de verdediging niet gewoon een ‘gat in de verdediging’? Ik bedoel maar…[/QUOTE]

  Nee, dat is niet hetzelfde. De verslaggever geeft nu (onbewust) de ‘schuld’ aan รฉรฉn linie, de verdediging. Iedereen kan een persoonlijke fout maken en dat hoeft niet per definitie een verdediger te zijn. Het 2e tegendoelpunt was bijv. geen fout van de (linie) verdediging, maar een persoonlijke fout van een middenvelder. ๐Ÿ™„

  Ik vind ook dat het nu net lijkt of de verdediging gatenkaas was en dat was zeker niet zo. We moeten gewoon nog veel leren en dat gaat met vallen en opstaan.

  En om toch maar met een Cruijffiaanse uitspraak te komen: Verdedigen begint in de voorhoede.

  Maar goed, het ging eigenlijk best lekker. Alleen jammer dat we verloren, want er had eigenlijk meer ingezeten. ๐Ÿ™„

 4. Zeker niet bORt! De hele wedstrijd heb je secuur verdedigd, goed aan de binnenkant, kort op de man en steeds er goed voor komend. We zaten zo dicht bij het eerste punt of zelfs meer, en dan helaas jouw eerste onzuivere pass die door Hees ook nog eens uitstekend wordt benut. Zo zuur en de teleurstelling bij iedereen voelbaar. Verliezen doe je met z’n allen!! Balen doe je met z’n allen!! en leren doe we hier ook van met z’n allen!!

 5. Het is ook helemaal niet erg Bort! Ik vind ook dat je het goed gedaan hebt en iedereen kan een foutje maken. Dat er dan een doelpunt uit komt is erg jammer en kun je niks aan doen. Je stond net voor de 2e keer op een voetbal veld! Als je dat allemaal in ogenschouw neemt, heb je het gewoon erg goed gedaan Bort! ๐Ÿ™‚

  Verder is het zoals Hip het zegt: verliezen doe je met z’n allen! ๐Ÿ™„

 6. Dankjewel voor jullie medeleven maar het interresseert mij eigenlijk helemaal niets dat jullie vinden dat ik goed gevoetbalt heb. Daar heb ik ook gewoon niks aan. Ik heb mijzelf 150% ingezet, mijn best gedaan en daar kan ik verder niets aan doen. Dat ik fouten heb gemaakt daar zullen jullie maar aan moeten wennen want dat ga ik zeker weten regelmatig doen. Ik begrijp er gewoon nog geen zak van dat voetbalspelletje en dat zal ik blijven doen wanneer ik geen theorie zie/krijg.

  En verliezen doen we inderdaad met z’n allen. Want als de voorhoede gewoon 1 doelpunt meer scoort dan ik fouten maak, winnen we gewoon.

  Het is alleen jammer dat de achterhoede op z’n donder krijgt als het fout gaat. En de voorhoede applaus krijgt met veel bis gedoe, ‘goed schot/geprobeerd’ als het daar fout gaat.

 7. We geven juist niemand op zijn donder toch? Ik bedoel maar, ik heb 2 grote kansen gemist, maar op dit soort dingen kun je niemand op afrekenen. De voorhoede maakt te weinig doelpunten, de verdediging maakt een foutje, maar die kwam er alleen maar, omdat het middenveld deze mannen naar de achterhoede liet lopen.
  Het is een teamspel.

 8. 1. de theorie wordt aangewerkt, Eefbert vroeg zaterdag hier ook aandacht voor.

  2. bORt heb gelijk dat onze aanvallende (on)macht geen kritiek heb gehad. Ps. GELUKKIG MAAR! Helaas worden verdedigende slippertjes altijd zwaarder gewogen. Dat zit in het feit dat een aanvallende misser niet wordt beloond, en een verdedigende misser wordt bestraft.

  3. Iedereen, ongeacht ervaring, kan een fout begaan. De ene week speler A, de andere week speler B, etc..
  Tussen alles wat Dirk geroepen heeft zat wat nuttigs: we zijn een beginnend elftal in een leerjaar.

  Liefde is samen vallen en opstaan! ๐Ÿ™„

LAAT EEN REACTIE ACHTER