Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Eemdijk 4

ImageTja, daar zit je dan met je goeie gedrag. Nog spierpijn van de training van woensdagavond, misschien wel blaren op je voeten en denkend aan de oefenwedstrijd van aanstaande zaterdag 8 september, tegen het 4e van Eemdijk. Onze allereerste echte wedstrijd tegen een ander team. Zijn we er klaar voor? >>

Hebben we genoeg getraind? Zijn we voorbereid op de nederlaag? Is iedereen wel in topvorm? Dat zijn vragen die je zo'n 24 uur vantevoren door je hoofd spoken. Maar ach, het is een spelletje, dus het enige wat we hierop kunnen zeggen, is "Het is een mooie leerweg".
The Road To The Competition. Deze wedstrijd is tegen een team dat niet in de 6e (lees: laagste) klasse speelt, dus kunnen we veel van verwachten. Ik denk dat ZIJ degenen zijn die angst moeten hebben. Niet wij. Wij hebben niets te verliezen. Eer en reputatie hebben we nog niet, en het is onze allereerste wedstrijd. Misschien is het geluk aan onze zijde en moeten zij zich ongelooflijk schamen dat ze tegen ons gelijkspelen, of zelfs verliezen. Dit is uiteraard erg hoog gegrepen, maar wat wil je ook. We spelen voor ons plezier en dat is de drijfveer van een kampioensteam.

Met andere woorden, mijn hoofd zit nu al vol van de 3e helft die daarop volgt in de kantine en café De Slok. Eemdijk 4, here we come… At least, we’ll try!

Geef een reactie