Voetbaltoernooi Camping De Konijnenberg 4 augustus a.s.

ImageVolgende week zaterdag (4 augustus 2007) is het jaarlijkse voetbaltoernooi op Camping De Konijnenberg te Harderwijk. Dit jaar zijn de leden van FC RidíCULO van plan om mee te doen. >> Het is eindelijk zover. We gaan meedoen aan het voetbaltoernooi van Camping De Konijnenberg. Onze coach Rupert heeft het persoonlijk geregeld! Het toernooi is op zaterdag 4 augustus 2007 en begint om 09.00 uur. De teams dienen echter een kwartier van te voren aanwezig te zijn.

Hoewel het toernooi op asfalt gespeeld wordt, past de camping de regels van Futsall toe. Dat wil zeggen 4 spelers en 1 keeper. De verwachting is dat de overige futsall regels niet zo nauw genomen zullen worden, dus geef er gerust één een goeie opdonder het is toch maar asfalt. Wink  De enige vraag die wij nu kunnen stellen: "Kom jij ook?"  Cool

Geef een reactie