Soap rond Royston Drenthe blijft maar voortduren

ImageDe soap rond Royston Drenthe lijkt z'n hoogtepunt te bereiken. Zo weet de Spaanse media te melden dat de zaakwaarnemer van de jonge Feyenoorder een transfer naar Real Madrid tegenwerkt en zijn cliënt het liefst naar Londen ziet vertrekken, omdat hij daar commissie voor ontvangt. Daarnaast zou de 20 jarige Rotterdammer sms-verkeer onderhouden met zijn oude trainer Erwin Koeman. Opmerkelijk, want de oud Feyenoord trainer heeft geen enkel interview gegeven. >>

"Zaakwaarnemer niet helemaal jofel" 

De zaakwaarnemer van Royston Drenthe, André Wasiman, wil dat zijn cliënt naar Chelsea gaat. De Surinaamse agent zou van de Londenaren een commissie ontvangen hebben, meldt het Spaanse AS.

Real zou al langer in onderhandeling met Feyenoord zijn over de transferprijs. De Spanjaarden bieden zes miljoen euro, terwijl de Rotterdammers acht miljoen euro verlangen volgens de krant.

In Madrid zou het loon van Drenthe vertienvoudigd worden. In De Kuip verdient Drenthe momenteel 150.000 euro per jaar, terwijl hij in het Stadio Bernabeu anderhalf miljoen euro per jaar kan verdienen.

Toch is het maar zeer de vraag of de jeugdinternational komend seizoen in Spanje speelt. André Wasiman, zaakwaarnemer van Drenthe, zou er alles aangelegen zijn een transfer naar Spanje te blokkeren omdat hij een geldbedrag van Chelsea ontvangen heeft. In ruil hiervoor zou hij de linkermiddenvelder naar Stamford Bridge moeten begeleiden.

Wasiman ontkende vrijdag dat Real Madrid, Feyenoord en hij reeds aan de onderhandelingstafel hebben gezeten. "SMS verkeer oud trainer"

De Spaanse sportkrant AS heeft opnieuw een opmerkelijk hoofdstuk toegevoegd aan de berichtgeving over de toekomst van Royston Drenthe. Vorige week meldde het nog dat Feyenoord door de twintig miljoen euro aan aankopen wel gedwongen was om Drenthe te verkopen en dat ook PSV interesse had getoond in de jeugdinternational.

Klik hier! Het gepubliceerde artikel in de editie van vandaag gaat zelfs nog verder. De twintigjarige Rotterdammer zou namelijk in een sms aan zijn oud-trainer Erwin Koeman, die in La Carihuela (Torremolinos) op vakantie is, hebben laten weten dat hij graag naar Real Madrid wil verkassen.

Volgens AS was Koeman zo verbaasd over de ‘Drenthe-hype’ op het Iberische schiereiland, dat hij besloot om zijn voormalige pupil een sms te sturen. Nog geen twee minuten later kreeg de coach alweer een sms terug: ‘Coach, het klopt dat Real Madrid mij wil hebben. Deze kans krijg ik maar één keer in mijn leven.’ Vervolgens meldt het Spaanse medium dat het bericht niet uit Suriname afkomstig is, maar vanuit de Nederlandse Antillen, waar Drenthe zogenaamd van een welverdiende vakantie zou genieten.

Ook de mening van Koeman, die op geen enkel moment geinterviewd werd, wordt niet overgeslagen. Volgens de coach is Drenthe nog niet klaar voor een dienstverband in het Santiago Bernabéu en is een verhuur in de Primera División de meest ideale optie. De 45-jarige Zaandammer schat, vanwege de ‘kritieke economische situatie van Feyenoord’, de transfersom in tussen de acht en tien miljoen euro.

Geef een reactie